a

Facebook

Twitter

9:00 - 18:00

За консултации по телефона

0883 388 011

Телефон за правни консултации

Facebook

Linkedin

Search
Menu
 

Строителство

Венета Манолова > Услуги > Строителство

Клиентите на Кантората могат да разчитат на цялостно съдействие и консултиране още от етапа на инвестиционен проект и изготвяне на ПУП. Прецизният правен анализ ще Ви помогне да структурирате правилно цялата сделка като обхванете данъчните и финансови аспекти, за да може да се постигне оптимизация на Вашите разходи.

 

Кантората предлага съдействие при воденето на преговори свързани с покупко-продажба, изготвянето на договори за строителство, изготвяне на договори с подизпълнители, съдействие при изпълнението на инвестиционните проекти, консултации относно финансиране на строителството, прехвърляне на собствеността върху различни видове имоти.

 

Нашият екип изпълнява всички правни и административни процедури бързо и качествено, тъй като сме придобили опит с работата с държавни и общински институции като ДНСК, имотния регистър, кадастъра и общинските и областни земеделски служби. Ние можем да координираме целия процес, чрез комуникация със всички звена по веригата – инженери, доставчици, архитекти, дизайнери, изпълнители и подизпълнители, финансови институции.

Свържете се с мен, за да получите индивидуална оферта

Количка
There are no products in the cart!
Добави друга услуга
0